Algemene voorwaarden: 


No show beleid

Ik ben flexibel en heb alle begrip voor het verplaatsen/wijzigen van afspraken, omwille van onvoorziene omstandigheden, maar niemand laat graag kostbare tijd verloren gaan waarin veel werk is gestoken omwille van iemand die last-minute niet komt opdagen. 

Wilt u een afspraak annuleren of verplaatsen, dan kan dit enkel minstens 24u op voorhand (telefonisch of via mail). Zo niet, wordt er bij een eerste of tweede gesprek een vergoeding van 30 euro aangerekend en bij de volgende vier opvolggesprekken wordt geen gedeelte van de totale betaling van de cyclus terugbetaald.

Wanneer er op de aangerekende vergoeding niet wordt gereageerd (en dit binnen de week), er een betaalherinnering zal worden gestuurd. Deze dient te worden betaald uiterlijk binnen de 14 dagen vanaf de verzenddatum van het schrijven (+ 3 werkdagen). Betaalt u niet binnen de vooropgestelde termijn, dan starten wij een invorderingsprocedure. Hieraan zal een bijkomende administratieve kost hangen van 10,00 EUR per bijkomende betalingsherinnering. Respecteer dus de betalingstermijn en vermijd bijkomende kosten.

Op deze manier kunnen andere patiënten mogelijks, op uw gepland tijdstip, nog gecontacteerd en al geholpen worden.

 

Algemene gegevens

Erkende diëtiste Ellen Weyn — Niet-geconventioneerd 

Vestiging Food Bellence: Parklaan 76/8, 9150 Bazel

Werkend te: Medisch Huis Alta, Krijgsbaan 228, 9140 Temse

Ondernemingsnummer: 0787.863.197

RIZIV nummer: 5-63799-62-601

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging Van Diëtisten 

Privacyverklaring – GDPR

Als erkend diëtiste ben ik gebonden aan het beroepsgeheim binnen de privacyverklaring en wetgeving van de patiënt. Wanneer u bij mij op consultatie komt, worden uw naam-, adres-, medicatie-, gewicht- en voedingsgegevens/eetgewoontes bijgehouden in uw persoonlijk patiëntendossier, net zoals uw gegevens bij de huisarts bewaard worden. Van zodra u een consultatie aanvraagt, via mail of telefoon, stemt u er automatisch mee in dat deze gegevens bewaard worden en zo nodig teruggekoppeld worden naar uw huisarts/specialist via een verwijsbrief of mondelinge communicatie. Deze gegevens worden veilig opgeslagen om u zo goed mogelijk te beschermen.

Bent u jonger dan 18 jaar dan dienen uw ouders of voogd ten allen tijden op de hoogte te zijn van uw consultaties, of mee aanwezig te zijn.

Contact Form Demo (#3)

Groepspraktijk Medisch Huis Alta

Krijgsbaan 228, 9140 Temse

Dinsdag — Donderdag: 17u-20/21u

Huisbezoeken/online consultaties mogelijk op zaterdag (mits bijbetaling vervoerskosten bij huisbezoeken)

Tel : 0478 77 67 75

E-Mail : Ellen@foodbellence.be