Samenwerking met gezonde kant- en klare maaltijden aan huis geleverd

“Ja, Ellen gezond eten maken en koken, allemaal goed en wel, maar ik heb er soms ’s avonds echt geen zin, tijd en fut meer voor, maar ik wil ook niet grijpen naar ongezonde fastfood of opwarmgerechtjes uit de supermarkt”

Snelle, Gezonde Maaltijden voor Drukke Gezinnen

Herkenbaar voor jou? Na veel vragen van patiënten voor tips rond snelle, maar toch gezonde (kant- en klare) maaltijden, ben ik op zoek gegaan naar bedrijfjes die ons sommige avonden als drukbezette (gezins)mensen al eens kunnen helpen verlichten.

Ontdek Oh My Guts

Zo kwam ik terecht bij Oh My Guts, een kwaliteitsvolle firma die evenwichtige gezonde maaltijden aan huis levert. Deze blijven enkele dagen goed in de ijskast of kunnen makkelijk worden ingevroren voor langer behoud.

Verder dienen ze gewoon op een drukke avond naar keuze kort nog te worden opgewarmd voor gebruik.

Met de kortingscode ‘FOODBELLENCE10’ krijg je 10% korting bij jouw eerste bestelling.

Flexibele porties gemaakt door chefs voor iedere eetlust

De maaltijden zijn verkrijgbaar in kleine en grotere porties naargelang jouw eetlust. Ze zijn bedacht door foodies, samengesteld door diëtisten en gemaakt door professionele chefs.

Speciale en gevarieerde dieetopties beschikbaar

Bovendien bieden ze ook een uitgebreid aanbod met eveneens lactose- en glutenvrije maaltijden, vegan & vegetarisch. De gerechten zijn rijk aan groenten en gevarieerd samengesteld met zilvervliesrijst, volkoren pasta, bulgur, gevogelte, rood vlees, peulvruchten…